Отказано Обжалование наказание от Esteban Bennett

• Автор темы Автор темы kilkarem
  • Дата начала Дата начала
Администрация никогда не пришлет Вам ссылку на авторизацию и не запросит Ваши данные для входа в игру.
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

kilkarem

Новичок
Пользователь
  1. Ваш Ник - Kevin Alonez
  2. Ник Адміністратора-Esteban Bennett
  3. Суть обжалования -Здраствуйте мене забанили за пошкодження рідних, але ситуація тут не стандартна людина, яка на мене подала скаргу після того, як ми врізалися і я послала, він на мене образився і катався за мною протягом 10 хвилин так, як він сказав,що він за мною їздив і мав намір байтил мене на порушення правил сервера іто час він мене дбав підрізав не давал мені спокійно їхати після того як я вилетів з машинами по його старанню я рішив його витулити но він почав мене дбати все ети його дії він робив щоб вивести мене на емоції і забити я на порушення, що я майже сказав заперетку, але на це відкате слишно, що я навіть не домовився про слово там було сказано (ти син блядо) після цього я вимкнув мікрофон я розумію, що зжелав не правильно і не стоило такого говорити но я щитаю що я в той момент будучи на емоціях вчасно думала і виключивмікрофон і я щитаю що бан на 30 днів ето дуже багато ну чел сам сказав що він целенамерено байтил мене на порушення я вивиняюсь за свої дії но я просто вже згорів повноту на ту постійно надеюсь на ваше розуміннясказав що він целенамерено байтил мене на порушення я вивиняюсь за свої дії но я просто вже згорів повноту на ту зупинився надеюсь на ваше розуміннясказав що він целенамерено байтил мене на порушення я вивиняюсь за свої дії но я просто вже згорів повноту на ту зупинився надеюсь на ваше розуміння
  4. Доказательства (если имеются) -https://discord.com/channels/@me/1089118027007676496/1092565735169077308
  5. Дата/время выдачи наказания 04/04/2023 00:20:38

Амнистия будет доступна только после урегулирования конфликта. После урегулирования конфликта - создайте еще раз тему с обжалованием и пусть автор жалобы отпишет в нее о статусе урегулирования вашего конфликта.

Закрыто.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху